KOM IN OCH TITTA

Är du en typisk handarbetare? Då har du hittat precis mitt i prick. Jag skulle inte överleva om jag inte fick handarbeta. Jag kommer även att blogga om mitt arbete som smärtsjuksköterska. Jag tror på allt som inte har biverkningar.

onsdag 17 februari 2010

Mitt handarbete


Hej! Har pysslat ganska mycket på sista tiden. På bilden syns mina barnfiltar. Jag har virkat 4 st av vardera färg. Nu kan bebisarna komma. Så mycket att mina axlar har sagt ifrån. Har fått ta några dagars uppehåll med min TENS apparat och lite Ipren. Har varit ledig en vecka och bara tagit det lugnt. Blev äntligen frisk efter att ha varit hängig sedan i höstas. Jag tror att det var vaccinet som knäckte mig. Idag har vi haft en halvdag med en representant från företaget som säljer TENS apparater. Han var påläst och trevlig. Det är kul med lite uppdatering och få lära sig nya tricks. Jag tror verkligen på den här metoden. Ifall någon läser det här som provat TENS skulle jag gärna vilja ha kommentarer.

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Ja det var väldigt trevligt när vi sågs sist. När jag såg mig i spegeln såg det ut som om jag druckit blåbärssaft hos er...hmmmm!

  Så fina filtar, i mormorsrutor som jag älskar. Vilka bebisar väntar du på?

  Önskar er en fin helg

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 2. styvbarnbarn naturligtvis. förväntar mig många. Kram

  SvaraRadera
 3. Men hej på dig! :-)

  HÄR har det också hänt en hel del, ser jag ju nu. Du har skaffat en blogg!!! Va kul!!! Jag ska bli bättre på att blogga. Har bara inte haft ork riktigt, men får ta det lite pö om pö...
  Ha det bra så hörs vi.

  Kram/Ewa

  SvaraRadera