KOM IN OCH TITTA

Är du en typisk handarbetare? Då har du hittat precis mitt i prick. Jag skulle inte överleva om jag inte fick handarbeta. Jag kommer även att blogga om mitt arbete som smärtsjuksköterska. Jag tror på allt som inte har biverkningar.

måndag 2 augusti 2010

Oj vilket uppehållHej! Tänk vad tiden går fort. Har handarbetat hela sommaren, helt underbart att koppla av från allt med virkning eller stickning. Det borde finnas på recept inom sjukvården. Har också varit på Stickcáfe på vårt museum. Jättemånga som kom och vi kunde sitta ute. Trevliga tjejer och killar. Lägger ut två av många bilder. Jag har en stickkompis som använde ett roligt uttryck. Hon har många UFO (unfinished objects)Det har jag också men de blir klara eftersom. Inget dåligt samvete där inte.

4 kommentarer:

 1. Hej Eva!

  Hoppas du har det bra. Kul att du också bloggar nu. Jag ska försöka skärpa till mig, och börja igen jag med. Har haft en allt för lång torka...

  Kram/Ewa

  SvaraRadera
 2. Nu har jag hittat åt dej Eva! Synes!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad roligt att du tittade in till mig...det tackar jag för *ler*
  Å du är ju inte dålig på att pyssla du heller, fina bilder! Hmm jag har oxå en massa UFO liggandes, men jag tröttnar fort och är ju som du...måste ha nåt i händerna hela tiden...å tålamodet är ju inte det bästa heller, haha! Men nu är det att återgå till målningen, jag målar en gammal järnsäng och det frestar på tålamodet det med...puh!

  Ha det gott!
  Kram anki

  SvaraRadera
 4. Hej Eva! Vad kul att hitta till din blogg. Nu kan jag hålla koll på ditt skapand;)
  // Maria din reskompis

  SvaraRadera