KOM IN OCH TITTA

Är du en typisk handarbetare? Då har du hittat precis mitt i prick. Jag skulle inte överleva om jag inte fick handarbeta. Jag kommer även att blogga om mitt arbete som smärtsjuksköterska. Jag tror på allt som inte har biverkningar.

onsdag 11 augusti 2010

Tröjan


Woops lyckade inte få med bilden på tröjan så här kommer den.

4 kommentarer:

 1. Superfin... Jag ska åka buss till/från Umeå, och funderar lite på Vad jag ska ta med för "arbete". Har tendens att bli åksjuk om jag inte håller ögonen på vägen, men ska nog ändå ta med mig något, ifall att... Resan är lång, jag reser ensam, och då kan det vara bra att ha något att fördriva tiden med.

  Kram
  /Ewa

  SvaraRadera
 2. Vad ska du göra i Umeå? Ta något som du inte behöver räkna. Ha så trevligt.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för titten hos mig!
  Oj vilken rackare till hund du har, säger jag som har två, haha...mina är inte heller så förtjusta i andra hundar! Det går bättre när dom går lösa, men det funkar ju inte överallt tyvärr! Vilket program ska ni vara med i?...låter kul!
  Å svar på din fråga...Jag gjorde en botten först sen gallervirkade jag bara till önskad längd, virkade på en volangkant och fodrade med bomullstyg!
  Så måste jag säga att det är fina grejer du gör, gillar verkligen filtarna!

  Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Hej Eva!

  Såg inte att du svarat här... :-) Jag var på utbildning via Lottakåren, så jag höll till på det militära området...
  Har du Fb? Vi har startat en jätte kul stickcafé-online grupp där... Du kan väl svara på min mejl: ewa67eriksson@hotmail.com, som också är min Fb adress.

  Kram/Ewa

  SvaraRadera