KOM IN OCH TITTA

Är du en typisk handarbetare? Då har du hittat precis mitt i prick. Jag skulle inte överleva om jag inte fick handarbeta. Jag kommer även att blogga om mitt arbete som smärtsjuksköterska. Jag tror på allt som inte har biverkningar.

tisdag 7 december 2010

Jul, jul strålande jul

Hej! Nu lackar det mot jul. Inte så många julklappsprojekt som jag hade förra julen då jag stickade 6 par Lovvikavantar. Var på julmarknad på Gamlia i lördags. Inget speciellt förutom snygga garner, men jag klarade mig. Köpte dock märken som det stod roliga saker på. Den jag har på mig nu säger: yeah i knit, so what. Lite kaxig. Jag köpte en till som det stod: I trade my husband för yarn. Undrar om det är i kilo, för då får jag mycket garn. Skämt åt sido, skulle aldrig byta ut min man mot garn. Tro inte det. Var dock på Hemflit samma dag och föll som en fura för ett vackert nystan. Där åkte jag dit. Hittade ett mönster på engelska som jag ska försöka göra. Tur man har kompisar som kan. Ha det gott.

3 kommentarer:

 1. Hej Kompis! Håller som bäst på m sjalen nu:) Tack för berömmet av mina stickmarkörer! Köpte oxå ngr pins av Lillemor på julmarknaden... Stay alive - don´t knit and drive! hihihi
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Hej! Har en liten sak/grej till dej på min blogg:) Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi.. beskriv dej själv med 3 ord o skicka sedan vidare till 3 andra bloggare:) Kram

  SvaraRadera