KOM IN OCH TITTA

Är du en typisk handarbetare? Då har du hittat precis mitt i prick. Jag skulle inte överleva om jag inte fick handarbeta. Jag kommer även att blogga om mitt arbete som smärtsjuksköterska. Jag tror på allt som inte har biverkningar.

fredag 18 mars 2011

Award


Tänk, idag har jag fått en award. Från Rosenvanten. Till alla som har mindre än 100 följare och det är ju just jag. Ska göra ett nytt inlägg och visa mina alster nu när jag lärt mig att blocka. Himmel och pannkaka vad fint det blir. Har just idag betalt in en sändning från Torgstenen. Råkade se "extrapris". Sådant gillar jag stenskarpt men tanke på hur mycket jag stickar. Säger dock inget till maken för han behöver inte veta allt. Lägger till en bild såsom jag känner mig just idag. Ha en bra helg ALLA mina följare.

4 kommentarer:

 1. Alltså det är där jag känner av stickningen och en veckas sittande vid datorn.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Kom till mig ti v 16 och sticka litet till :-D
  Har bjudit andra också, hoppas du kan!

  SvaraRadera
 3. Hej Eva !
  Tusen Tack för det fina garnpaketet du skickat. Vilket härligt garn o kanon fina färger ska bli en sjal. Chockladen var kanon god. the ska jag smaka i kväll. Tack än en gång jag blev jätte glad. Ha en underbar sommar kram Beijan (kommer att följa dig.

  SvaraRadera
 4. Hej! vad kul att du gillade paketet. Har glömt att kolla in min egen blogg. Så aktiv är jag! Kul att du hittade min blogg. Jag ska bli bättre. Ha det gott.

  SvaraRadera